DUSSEN • Fijen TMLE BV uit Dussen is aanstaande zaterdag 21 maart te zien in het RTL-programma ‘Wist je dat!?’.

Het programma wordt zaterdag om 9.30 uur uitgezonden op RTL4 en rond 16.30 uur wordt op RTL5 de herhaling uitgezonden.

In deze uitzending wordt aandacht gegeven aan veiligheidsproducten in en om de auto en wat te doen bij auto te water. Fijen biedt de nieuwste mogelijkheden voor meer veiligheid in het verkeer en in de auto. Het Dussense bedrijf heeft als doel meer producten op de markt te brengen om meer veiligheid in en om de auto te creëren.

De drie producten die hier onder vallen zijn de Escape Hammer, Escape Light en de Escape Belt. Naast deze drie producten blijft Fijen zich voortdurend innoveren. Zij zorgen voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Roubos Auto’s
Roubos Auto’s uit Dussen heeft voor de uitzending zelfs een auto ter beschikking gesteld, waarvan presentator Koert-Jan de Bruijn de gordel mocht doorsnijden en de autoruiten doorslaan. “Wij willen Roubos Auto’s dan ook heel erg bedanken”, laat Fijen weten.

In het RTL4-programma Wist Je Dat!? zie je wekelijks leuke feiten over uiteenlopende onderwerpen. Van gezondheid tot mode en van mobiliteit tot wonen.

Vraag insturen
Iedere uitzending heeft een thema, om de vragen en feiten in een bepaalde richting te sturen. Ook de kijker heeft invloed op het programma. Als kijker kun je via de webcam een kijkersvraag in sturen. De redactie gaat vervolgens op zoek naar een passend antwoord op de vraag.

Het programma wordt gepresenteerd door Georgina Kwakye en Koert-Jan de Bruijn.

Bron: Het Kontakt

Dussens bedrijf te zien bij RTL