Ruim 3500 op zonne-energie werkende wegdekverlichting units zullen de komende kerstdagen te zien zijn op het grootste gebouw van Rotterdam.

Hiermee geeft Studio VollaersZwart een signaal af voor Co2 reductie. Het project genaamd “Stars” zal het pand “Delftse Poort”waarin de Nationale Nederlanden gehuisvest is laten schitteren deze kerstdagen.

Midden in het centrum van Rotterdam zal de “Delftse Poort” opgelicht worden door lichtgevende kattenogen die normaal gebruikt worden voor wegdekverlichting.
Door gebruik te maken van deze zogeheten kattenogen die geen stroom gebruiken laten we zien dat ook zonder uitstoot van Co2 je een prachtige kerstuitstraling kunt maken. Dit in vergelijk met de energie vretende kerstboom in Lopik

WegdekVerlichting is nieuw in Nederland, de units worden normaal gebruikt om wegen, bochten en verhogingen in de weg te verlichten.

Bij deze manier van verlichten is montage vrij gemakkelijk en er wordt geen energie gebruikt. Fijen WegdekVerlichting BV heeft speciaal voor deze gelegenheid de WegdekVerlichting units laten aanpassen zodat de leds vertikaal geplaatst kunnen worden en goed zichtbaar zijn.

Het project Stars zal vanaf 15 december tot 16 januari te zien zijn. Dit project is mogelijk gemaakt door het Kloppend hart van de gemeente Rotterdam in opdracht van Rotterdam Festivals.

Meer info over uitvoering www.vollaerszwart.com
010 – 4670750 (Madje Vollaers)

Meer info over producten www.wegdekverlichting.nl
0416 – 352376 (Rene Fijen)

Co2 vrije kerstverlichting nu groots op Delftse Poort, Rotterdam