Actieve markering door producten Fijen BV

actieve markeringBent u geïnteresseerd in actieve markering op wegen? Zoekt u naar andere vormen van verlichting, zoals actieve markering, voor het openbare domein? U bent bij Fijen BV aan het juiste adres als het gaat om actieve markering. Al jaren produceren wij actieve markering van hoge kwaliteit, zoals wegdekverlichting en wegdekreflectoren. Met actieve markering op wegen, fietspaden, rotondes en bij wegafscheidingen wordt de verkeersveiligheid in grote mate bevorderd. Daarnaast is actieve wegmarkering beter voor uw budget en voor het milieu. Fijen BV is gevestigd in Raamsdonksveer en inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van wegdekverlichting. Fijen BV werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe soorten actieve markering als wegdekverlichting, waarbij de prestaties keer op keer verbeteren. Onze producten voldoen aan de richtlijnen van de NSVV en/of natura 2000. Neem alvast een kijkje in ons uitgebreide assortiment actieve markering!

Ons unieke aanbod aan actieve markering

Actieve markering vaak toepasbaar

Wie bij actieve markering alleen denkt aan het zichtbaar maken van wegen en paden voor rijdend verkeer, heeft het mis. De actieve markering kan namelijk ook decoratief gebruikt worden op pleinen, kades, trappen of bij entrees. De zichtbaarheid bij oversteekplaatsen, rotondes, steigers, fietspalen en kruisingen wordt bijzonder groot door er actieve markering te plaatsen. Door de actieve markering is bijvoorbeeld een voetgangersoversteekplaats voor een automobilist al vanaf 500 meter zichtbaar. Denk ook aan actieve markering op barriers of op vangrails. Wij hebben in de afgelopen jaren het assortiment actieve markering flink kunnen uitbreiden, waardoor er nu ruime keuze is in wegdekverlichting en wegdekreflectoren.

Meer veiligheid met actieve markering

Actieve markering wordt ingezet voor het zichtbaar maken van het verloop van de weg in het donker en voor het accentueren van gevaarlijke bochten en obstakels op fietspaden en (auto)wegen. Vanzelfsprekend heeft actieve markering een verhoogde waarde tijdens slechte weersomstandigheden als regen en mist. Doordat de LED verlichting of de reflectoren de situatie meer zichtbaar maken, kan iedere weggebruiker een verkeerssituatie snel en goed inschatten, met als gevolg dat er gelijkmatig rijgedrag ontstaat en andere weggebruikers goed te zien zijn. Dat laat het aantal (eenzijdige) ongelukken enorm afnemen. Afgezien van veel leed betekent dat praktisch dat het bermmeubilair langer meegaat en uw beheerskosten omlaag gaan. Omdat voor actieve markering geen kabels en vaste stroomvoorziening nodig zijn, kunt u een verkeerssituatie relatief snel en goedkoop zichtbaar maken. De LED verlichting werkt op zonne-energie en de reflectoren weerkaatsen het licht van koplampen van auto’s, fietsers en scooters. Niet alleen betekent dit financieel voordeel, u helpt ook de CO2 uitstoot te verminderen. De actiever markering van Fijen BV kent een lange levensduur van 10 jaar.