Fijen BV produceert de beste wegdekverlichting

Bent u op zoek naar goede wegdekverlichting? Gaat u een nieuwe weg aanleggen binnenkort en zoekt u wegdekverlichting? De wegdekverlichting van Fijen BV is een mooi en uniek alternatief voor de traditionele verlichting in de openbare ruimte. Onze wegdekverlichting biedt vele voordelen op het gebied van veiligheid, op duurzaamheid en voor uw budget. Al jaren is Fijen BV, gevestigd in Raamsdonksveer, marktleider op het gebied van wegdekverlichting. Onze wegdekverlichting en onze wegdekreflectoren worden gezien als dé oplossing voor het beter zichtbaar maken van wegen, rotondes en fietspaden en als markering bij wegafscheidingen. De wegdekverlichting kan ook decoratief gebruikt worden op pleinen, kades, trappen of entrees. De zichtbaarheid bij oversteekplaatsen, rotondes, steigers, fietspalen, kruisingen en/of vangrails wordt enorm vergroot. Wij hebben in de loop der jaren ons assortiment flink kunnen uitbreiden, waardoor u ruime keuze heeft in wegdekverlichting en wegdekreflectoren.

Ons unieke aanbod aan wegdekverlichting

Wegdekverlichting betekent verhoogde veiligheid

Zoals iedereen weet is voor bepaalde verkeerssituaties een oriënterende verlichtingslijn zeer wenselijk. Vooral tijdens slechte weersomstandigheden is er onvoldoende zichtbaarheid en valt de belijning niet of te weinig op. Wegdekverlichting brengt in deze situaties wel de gewenste duidelijkheid, doordat de verlichting vanaf zo’n 500 meter al zichtbaar is. Een bestuurder kan een verkeerssituatie dus al snel goed inschatten. Gevolgen zijn dat er gelijkmatig rijgedrag ontstaat, er wordt minder geremd voor bochten en ook is het herstel na verblinding door de lampen van een tegenligger veel sneller. Daaruit volgt weer dat minder eenzijdige ongevallen zich voor zullen doen. Doordat de wegdekverlichting ook met een knipperfunctie uitgerust kan worden, kan heel gemakkelijk gewaarschuwd worden voor een gevaarlijke situatie. U geeft een hoorbare, zichtbare en voelbare toevoeging aan het wegdek.

Duurzame wegdekverlichting

Met de duurzame wegdekverlichting van Fijen BV gaat u CO2 uitstoot tegen en bespaart u op uw stroom- en beheerskosten. Voor de wegdekverlichting is geen stroom nodig, het werkt namelijk met LED’s op zonne-energie. Omdat geen kabels en vaste stroomvoorziening nodig zijn, kan een bepaalde verkeerssituatie relatief snel en goedkoop zichtbaar gemaakt worden. De units worden zowel op of in de weg verlijmd of geboord. De wegdekverlichting kent een bijzonder lange levensduur van 10 jaar, wat uw beheerskosten laat dalen. Bovendien zal door minder ongelukken de schade aan uw wegmeubilair ook verminderen. Fijen BV werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe soorten wegdekverlichting, waarbij de prestaties keer op keer verbeteren en tegenwoordig de meeste producten nagenoeg de hele nacht branden. Onze producten voldoen aan de richtlijnen van de NSVV en/of natura 2000. Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs!